Selectie Radio

Telescoop. Onder meer astronoom H. Hendrichs over hedendaagse mogelijkheden voor het observeren van exoplaneten, planeten buiten ons zonnestelsel. Radio 5, 21.02-22.00u.

De Avonden. Literair variété met o.a. klankdichter Jaap Blonk. Na elven een gesprek met Freudkenner Han Israels over zijn onlangs gepubliceerde bundel De Weense Kwakzalverij waarin hij Freuds theorieën onderzoekt. Radio 5, 22.02-24.00u.

Vijfde Verdieping. In het Cultuurcafé van de Katholieke Universiteit Nijmegen praten Berlijnliefhebbers en Berlijnkenners over hun band met deze stad, tien jaar na de val van De Muur. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.

Weldenkende Mensen. Over de vraag of een marktgerichte samenleving smeergeld nodig heeft. Met o.a. dr. E. Kimman, hoogleraar economie en bedrijfsethiek. Morgen, Radio 1, 16.02-17.00u.