Selectie Radio

Opium. Lang gesprek met de 89-jarige fotografe Eva Besnyö die in Duitsland de meest prestigieuze prijs voor fotografie ontving. In het tweede uur de taalkundigen Peter burger en Jaap de Jong over hun Taalboek van de eeuw en Frank Mol over zijn opera Gaslicht die morgen in première gaat. Radio 1, 20.02-22.00u.

Theater van het sentiment. O.a. actrice Sylvia Kristel over haar rol - 25 jaar geleden – in de film Emmanuelle en aandacht voor sandwichman Charlie uit Rotterdam die er na vijftig jaar dienst de brui aan gaf. Radio 2, 0.02-23.00u.

De avonden. Na het uitzicht van oud-jurist Huub Drion, in Leiden uit het Museum voor Communicatie in Den Haag een gevarieerd programma naar aanleiding van de eerste radio-uitzending van omroeppionier ir. Hanso H.S. à Steringa Idzerda op 6 november 1919. Na elven het achtste deel in de serie over bluesmusici in de VS. Radio 5, 22.02-24.00u.