Selectie Radio

Tema. Reportage over de educatieve functie van het buurttheater dat is opgericht om buurtbewoners en allochtonen over actuele zaken te informeren. Ook wordt gekeken naar het buurttheater in verschillende landen. Radio 5, 14.02-15.00u.

Weekendcafé. Gesprek met Han Peekel, de man achter het stripheldenprogramma Wordt vervolgd! Ook aanwezig Ton Quick, conservator van het Bonnefantenmuseum in Maastricht. Radio 2, 16.02-18.00u.

Spektakel. Onder meer een reportage over wat handelaren, verzamelaars en incidentele kopers op veilingen en antiekmarkten beweegt om zichtbaar doorleefde meubelstukken aan te schaffen. Radio 5, 17.02-18.00u.

4 FM. Rechtstreekse uitzending van de Music Meeting 1999 in Nijmegen met optredens van o.a. de Braziliaanse gitarist Baden Powell, de Parijse band Orchestre National de Barbès, zangeres Totó La Momposina en de Afro-Cuban All Stars. Radio 4, 19.00-24.00u.

Easy listening. O.a. opnamen die Quincy Jones in de jaren zestig maakte met de Franse vocal groep Les Double Six. Verder aandacht voor Rosemary Clooneys autobiografie Girl Singer en jazzpianist Keith Jarrett met werk van Mario Lanza. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.