Selectie Radio

Spiegels. Portret van de Groningse dichter Jean Pierre Rawie. Rawie mag zich met zijn gedichten over het verstrijken van de tijd in een immense populariteit verheugen. Radio 5, 18.02-19.00u.

De recensenten. Schrijfster Germaine Groenier en theatermaker Paul Binnerts praten over elkaars werk. Radio 1, 20.02-21.00u.

Uit het nieuws. Gesprek met psycholoog en fysioloog Joop Hueting die in 1968 de oorlogsmisdaden openbaarde van Nederlandse militairen in Nederlandsch Indië tijdens de `politionele acties'. Radio 1, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van grafisch ontwerper Henk Jukkema, discussies over o.a. de roman Amerikaanse Barok (Rick Moody) en het nieuwe poptijdschrijft voor oudere muziekliefhebbers Aloha. Ook heeft Anna Tilroe een gesprek met kunstenaar Gerald van der Kaap. Radio 5, 22.02-24.00u.