Ik lijk op Britney Spears

De lezers van de Kinderpagina vinden dat Britney Spears de leukste muziek en clips maakt. Zij staat nummer 1 in de Kinderpagina clip-top 3, die de uitslag is van onze prijsvraag: wat vind jij de leukste clip? Tientallen inzendingen kregen we, allemaal van meisjes.

Zes inzendsters vonden de Britney de beste: ,,Ze danst goed, ze zingt leuke liedjes. Mij favoriete liedje is You drive me crazy. Ik ben fan van haar. Mijn schoolvriendin vindt dat ik op haar lijk,'' schrijft Robin Norbart uit Papendrecht. Op de tweede plaats in onze clip-top3 staat de zomerhit Blue van Eiffel 65 met vier stemmen. Op de derde plaats de Backstreet Boys met Larger Than Life (elk drie stemmen). Daarna komen zowel Toy Box met de Sailor Song en Miranda met Vamos a la Playa en Lou Bega met Mambo nr.5, elk met twee fans. Verder werden ook T-Spoon en Passion Fruit genoemd. De uitgebreidste en mooiste brief was van Miranda Kriens, 11, uit Waalre, over de Backstreet Boys: ,,Op langzame muziek (je weet wel van die muziek waar je op moet schuifelen) kan je echt niet alle energie uit jezelf halen. Op Larger Than Life wel. Ik heb gelukkig de single thuis zodat ik me lekker kan uitleven. Mijn moeder is daar soms wel blij om, want dan ben ik daarna bekaf en ben ik niet meer zo druk.'' Zij wint de cd Hitzone 8. Ze krijgt hem binnenkort toegestuurd. Alle inzenders bedankt.