Selectie Radio

Avondconcert. Het Radio Kamerorkest speelt onder leiding van Jaap van Zweden werken van Haydn, Schumann en Beethoven. Na half tien speelt het Nash Ensemble Beethoven en Schubert. Radio 4, 20.02-23.00u.

Theater van het sentiment. Onder meer een gesprek met zanger Lee Towers die precies 19 jaar geleden zijn eerste soloconcert gaf in De Doelen. Ook aandacht voor de nieuwe president van Amerika die op die dag werd gekozen: Ronald Reagan. Radio 2, 20.02-23.00u.

Telescoop. In deze aflevering komen onder andere het onderzoek naar de acceptatie van de chipkaart, betalen op Internet en alternatieven voor Windows aan de orde. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Het gesproken uitzicht van schrijver Maarten 't Hart in Warmond en na elven muziek van David Crubbs, The Lonesome Organist, Jim O'Rourke en John Fahey. Radio 5, 22.02-24.00u.