Selectie Radio

De Avonden. Na het verhaal van Arnon Grunberg de vierde en laatste bloemlezing uit het Crossing Border festival. Met o.a. een gesproken voordracht van Hans Dorrestijn. Tussendoor Russische poezië. Radio 5, 22.02-24.00u.

NPS-bijlage. Portret van de 26-jarige Chantal Minnaard die de afgelopen 4 jaar heeft gewerkt als hulpverlener bij de verslavingsreclassering in Den Haag. Morgen, Radio 5, 13.00-13.45u.

Een Leven lang. Tweede deel van het radioportret van psychiater-neuroloog J.H. van den Berg. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.

Radio uit. Onder meer een reportage over de Amsterdamse theatergroep Toetssteen die tot en met zondag in het Rotterdamse Museum Boijmans Van Beuningen het stuk Afraid of Red, Yellow and Blue over de vernieling van het bekende schilderij van Barnett Newman brengt. Morgen, Radio 5, 17.02-17.50u.