Selectie Radio

Opium. Schrijver en chansonnier Bram Vermeulen praat over o.a. zijn nieuwe boek, cd en theatertournee. Verder het toneelstuk Afraid of Red, Yellow en Blue en de nieuwe bundel van Lévi Weemoedt. Radio 1, 20.02-24.00u.

Supplement. Over het 25-jarige bestaan van het BIM-huis met optredens en interviews met een aantal sleutelfiguren uit de BIM-historie zoals Huub van Riel, artistiek direkteur en programmeur. Radio 4, 20.02-24.00u.

De avonden. Na het uitzicht van schrijfster Christine Otten in Amsterdam een reportage over het taxiwezen in Amsterdam. In het tweede uur bezoeken Harry Muskee en Albert Haar de Sun-studio en Graceland; plekken waar Elvis Presley werkte en woonde. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Portret van een gezin met een doof meisje en de problemen die zij heeft met de metro. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.