Selectie Radio

Faros. De Nederlandse amateur mammoet-deskundige en douanebeamte Dick Mol praat over zijn betrokkenheid bij het uit het ijs takelen van de complete mammoet die onlangs in Siberië werd gevonden. Radio 5, 16.02-17.00u.

Spektakel. Aandacht voor het moderne Japan en gewelddadigheid in Japanse films met Dick Stegewerns van de Universiteit van Leiden. Hij gaat in op de film Tetsuo: The Iron Man uit 1989 van de Japanse regisseur Shinya Tsukamoto. Radio 5, 17.02-18.00u.

Volgspot-live. Optredens van de muziektheaterproductie Respect met soulhits uit de jaren zestig, zangeres Cherry Wijdenbosch en de Surinaamse jazzformatie Time Out. Radio 2, 22.02024.00u.

Easy listening. O.a. opnamen van Joe Jackson, Chick Corea, jazzgitarist Pat Metheny en saxofonist Michael Brecker. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.