Selectie Radio

Telescoop. Aandacht voor de multimediabox waarmee de kijker over enige tijd zelf bepaalt welke zenders hij via de kabel wil ontvangen. Radio 5, 21.00-22.00u.

Hier en nu Den Haag. Gasten zijn o.a. het Kamerlid voor de PvdA Peter Rehwinkel, het Senator René van der Linden (CDA), Kamervoorzitter Jeltje van Nieuwenhoven en minister Annemarie Jorritsma. Radio 1, 20.02-22.00u.

De Avonden. Na het uitzicht van sociaal-wetenschappelijk medewerkster Justine Anschütz in Zeist een gesprek met socioloog Bart Tromp die zich onlangs in Het Parool kritisch uitliet over de jongerenbewegingen van PvdA en D66. Na elven o.a. een muzikaal optreden. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim en As. O.a. de eerste aflevering van een serie waarin 75-jarige kunstenaars vertellen over werk en loopbaan. Morgenmiddag is dat violist Theo Olof. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.