Rescue Mania 2000

Hulpverleningsdiensten uit binnenland en buitenland geven demonstraties op de driedaagse manifestatie Rescue Mania 2000, in de plaatselijke Berghaven. Op de eerste dag van het evenement waren gisteren een paar honderd toeschouwers aanwezig en veel genodigden, onder wie personeel van de marine en de luchtmacht. Het gezelschap zag onder meer enige F16-toestellen hun kunsten vertonen. Het was verder getuige van acties van enige helikopters en de brandweer. Een reddingsbrigade ging de zee op om een drenkeling uit het water te halen.

(Foto NRC Handelsblad, Rien Zilvold)

Rescue Mania 2000

In het bijschrift van de foto van Rescue Mania 2000 (in de krant van donderdag 28 oktober, pagina 3) werd gesuggereerd dat afgelopen woensdag de eerste dag was van de driedaagse manifestatie. Het betrof echter een voorproefje van de manifestatie die volgend jaar 26 mei begint.