Selectie Radio

De weekstaat. Onder meer een gesprek over hoe ondernemingen omgaan het hun opties en wat er op dit moment allemaal mis kan gaan. Radio 5, 21.30-22.00u.

De avonden. Literair variété met verhalen van o.a. Adriaan Bontebal en gedichten van Frank Koenegracht. Na elven o.a. een gesprek met de dichter Ted van Lieshout over zijn bundel Zeer Kleine Liefde. Radio 5, 22.02-24.00u.

Cultuur en media. Gasten onder anderen André Agterof, artistiek leider van het Moving Mime Festival en mimespeler Paul van der Laan. Ook aanwezig oud-correspondent van Het Parool in Amerika Frans Kotterer over zijn thriller Blow Baby Blow. En cellist Pieter Wispelwey over zijn nieuwe cd. Morgen, Radio 1, 15.02-16.00u.

Weldenkende mensen. Discussie over wie in de politiek de macht hebben: de jonge aanstormende generatie of het establishment. Morgen, Radio 1, 16.02-17.00u.