Selectie Radio

Opium. Acteur Titus Muizelaar over o.a. zijn optreden als danser in de afscheidsvoorstelling van danseres Karin Post en de toekomst van de podiumkunsten. Ook schrijver Jeroen Olyslaegers over zijn roman Open gelijk een mond. Radio 1, 20.02-22.00u.

De Avonden. Na het uitzicht van journalist Stef Lokin een reportage van Rolf Reyers over het taxi-leven in Amsterdam en het conflict tussen de twee taxicentrales Taxidirekt en TCA. In het tweede uur het zesde deel over bluesmusici in de VS. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Portret van een nierpatiënt die op 19-jarige leeftijd de nier ontving van een 11-jarige meisje dat bij een verkeersongeluk om het leven was gekomen. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.

Kleur bekennen. Max van Huut praat o.a. over zijn vriend en oud-compagnon, de dit jaar overleden `organisch' architect Ton Alberts. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.