Selectie Radio

Avondconcert. Het Radio Kamerorkest o.l.v. Roy Goodman brengt werken van Händel en Boyce. Met medewerking van o.a. sopraan Sophie Daneman, tenor Mark Padmore en het Groot Omroepkoor. Opgenomen 25 september 1999 in de Rotterdamse Doelen. Radio 4, 20.02-23.00u.

Telescoop. O.a. een gesprek met de Belgische hacker Frans Devaere – alias ReDaTtAck – die afgelopen zomer inbrak in de computers van Skynet, Generale Bank en het Belgische filiaal van Planet Internet. Radio 5, 21.02-22.00u.

De Avonden. Na het uitzicht van rondvaartexploitant Koene Parmentier een gesprek met oud-bioloog en tegenwoordig `hooligan-watcher' bij de politie, Otto Adang. Na elf uur gitarist John Fahey. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sesjun. Opnamen van het kwintet van saxofonist Simon Rigter en pianist Cees Slinger: Buddies in Soul. Radio 4, 23.02-24.00u.