Selectie Radio

Andersdenkenden. Onlangs stopte AVRO-coryfee Willem Duys met presenteren. In zijn woning in het Zuid-Franse St. Paul de Vence praat hij onver de levensbeschouwing uit zijn jeugd en de invloed daarvan op zijn huidige leven. Radio 5, 21.02-21.25u.

De Avonden. Na het verhaal van Arnon Grunberg een tweede samenvatting van het Crossing Border Festival '99 in Den Haag. Met o.a. optredens van: de Schotse schrijver Tony Davidson en dichters Wim Brands en Karl Blake. Radio 5, 22.02-24.00u.

Knetterende Letteren. O.a. een gesprek over literatuur met Herman Pleij en een discussie over de vraag wie de grootste taalvirtuoos is van de genomineerden voor de Generale Bank Literatuurprijs. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.

Een leven Lang. Portret van de gisteren overleden componist Harry Bannink. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.