Atlanta Braves in World Series tegen Yankees

De Atlanta Braves hebben ten koste van de New York Mets de World Series van de Amerikaanse profhonkbalcompetitie bereikt. Ze versloegen vannacht in de finale van de National League de Mets in elf innings met 10-9. De best-of-sevenreeks eindigde daardoor in 4-2. De Braves spelen komende zaterdag de eerste wedstrijd van de World Series op eigen veld tegen de New York Yankees, winnaar van de American League.

Het zesde duel in Atlanta kende een spannend scoreverloop. De Braves kwamen met 5-0 en 7-3 voor, maar wisten de wedstrijd toch niet na de reguliere negen innings te winnen. Het winnende punt werd in de elfde slagbeurt gescoord. De Braves en de Yankees ontmoetten elkaar ook in de World Series van 1996. Toen wonnen de Braves na zes wedstrijden. (Reuters)