Feyenoord speelt met vleugelspitsen tegen Boavista

Feyenoord speelt vanavond in groep C van de Champions League tegen het Portugese Boavista met twee vleugelspelers. Trainer Leo Beenhakker heeft Kalou een basisplaats beloofd. De aanvaller uit Ivoorkust bleef afgelopen vrijdag in de competitiewedstrijd tegen Roda JC aan de kant. Het meespelen van vrije verdediger Kees van Wonderen is nog onzeker. Hij heeft een liesblessure. Feyenoord moet in eigen stadion een overwinning behalen, om nog een reële kans te maken op het bereiken van de tweede ronde van de Champions League. In de laatste vier competitieduels behaalde Feyenoord slechts twee punten. De landskampioen staat op de achtste plaats in de eredivisie. Beenhakker hoopt op een opleving tegen Boavista. ,,Een zege kan ook doorwerken in de competitie. We kunnen wel een opsteker gebruiken'', sprak de trainer gisteren na de training. Het duel Feyenoord-Boavista wordt vanavond rechtstreeks uitgezonden op Nederland 2. (ANP)