Selectie Radio

Spiegels. Portret van de 62-jarige in Tanzania wonende Nederlandse natuurfilmer Hugo van Lawick. Radio 5, 18.02-19.00u.

Het Geding. Architect Carel Weeber, bekend van `de Zwarte Madonna' in Den Haag en `de Peperklip' in Rotterdam verdedigt de stelling dat welstandscommissies moeten worden afgeschaft. Opponent is Noud de Vreeze, directeur Stichting Welstandszorg Noord Holland. Radio 1, 19.02-20.00u.

Uit het Nieuws. Oud-politiechef van Amsterdam Eric Nordholt belicht o.a. de IRT-affaire. Radio 1, 21.02-22.00u.

De Avonden. O.a. het uitzicht van kunstenares Marjon Duursema en een discussie over John Bayleys boek Elegie voor Iris waarin hij zijn leven met de dit jaar overleden schrijfster Iris Murdoch beschrijft. Ook praat Jim van der Woude over het belang van tekenen en schilderen. Radio 5, 22.02-24.00u.