Selectie Radio

Hier en nu Den Haag. O.a. Paul Rosenmöller over de situatie op de Nederlandse Antillen, Europarlementariër Lousewies van der Laan (D66) over het Europese asielbeleid en het Kamerlid voor de PvdA Adri Duivestein over provinciale `smeergelden' aan gemeenten. Radio 1, 20.02-22.00u.

Telescoop. Aandacht voor het congres `Reflecting the Internet' waar whizzkids, sociologen, mediaonderzoekers en Internetpioniers zich bogen over de invloed van Internet op mens en samenleving. Radio 5, 21.00-22.00u.

De avonden. Eerst het gesproken uitzicht van schrijver Henk Lagerwaard en na elf uur het eerste deel van een tweeluik over de Amerikaanse gitaar-virtuoos John Fahey. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sesjun. Nieuwe serie live-optredens uit Nick Vollebregts café in Laren met o.a. zangeres Josee Koning en pianist Hans Vroomans. Radio 4, 23.02-24.00u.