Selectie Radio

Avondconcert. Werken van Debussy, Hahn, Boulez en Stravinski door het Radio Filharmonisch Orkest. Radio 4, 20.02-21.30u.

De avonden. O.a. de eerste bloemlezing van het Crossing Border Festival '99, dat afgelopen week werd gehouden. Met de Engels-Pakistaanse schrijver Hanif Kureishi (o.a. My Beautiful laundrette en De boeddha van de buitenwijk) en de Vlaming Erwin Mortier. Radio 5, 22.02-24.00u.

NPS-bijlage. Over de kunstenaarskolonie in het Spaanse Callosa d'en Sarria die in 1996 werd gesticht door Tijmen en Helen Knecht-Drenth. Het echtpaar schenkt kunst aan musea en stelt huizen ter beschikking aan Nederlandse en Vlaamse kunstenaars. Morgen, Radio 5, 13.02-13.45u.

Knetterende Letteren: O.a. aandacht voor de schrijver Oscar Wilde en de biografie over zijn fatale liefde Alfred `Bosie' Douglas. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.