Worteltaart

De zwarte cavia van Soledad (10) heet Nero, haar witte konijn heet Blanca. Op Werelddierendag, afgelopen maandag, maakte ze voor haar cavia een worteltaart, en haar konijn was er konijnensnoepjestaart. Verder kregen de dieren zelfgemaakte speeltjes en mochten ze vrij in de tuin lopen. En veel knuffels krijgen ze, schreef ze in antwoord op de vraag van de Kinderpagina: wat merkt je dier van dierendag? Zij wint de prijs: haar dieren krijgen iets lekkers toegestuurd van ons - als we haar adres krijgen, want dat staat niet op de brief. Alle briefschrijvers bedankt voor de leuke brieven, zoals die over de cavia's Mo en Urmo van Lars Hamberg (7) uit Leeuwarden. Hij schrijft hoe zijn cavia's en zijn konijn tijdens de vakantie naar Terschelling elkaar gingen bijten en de kooi onder het bloed zat. Verder waren er leuke brieven van Noortje Stolk (7) en haar konijn uit Ruurlo en Lotna Kleczewski (8) uit Heumen die een lieve pony Pluim heeft.

    • Paul Steenhuis