Bogarde terug in defensie van Nederlands elftal

Winston Bogarde maakt morgen zijn rentree in het Nederlands elftal. De verdediger van Barcelona speelt in de oefenwedstrijd tegen Brazilië in het centrum van de verdediging met Feyenoorder Bert Konterman.

Bogarde speelde tijdens het wereldkampioenschap van 1998 in Frankrijk voor het laatst in het Nederlands elftal. Hij brak destijds tijdens de training een been en was lange tijd uitgeschakeld. Door de afwezigheid van Jaap Stam en Frank de Boer keerde Bogarde terug in de selectie. Ronald de Boer speelt morgen ook in de verdediging, als rechtsback. Linksback is Van Bronckhorst.

Bondscoach Rijkaard gaf vanmorgen de volgende opstelling prijs: Van der Sar, Ronald de Boer, Konterman, Bogarde en Van Bronckhorst; Winter, Seedorf, Cocu en Zenden; Bergkamp en Kluivert.