Zondagsschilder

Graag wil ik reageren op een artikel van Robert Misset in de krant van 25 september. Misset schrijft in het artikel, over Ajax-voetballer Grim ,,dan knoeit Grim regelmatig als een zondagsschilder''. Deze opmerking heeft vele van onze leden/NRC-lezers diep gekwetst. Uit het stuk blijkt, dat Misset niet weet waar hij over schrijft.

Daarom willen wij de verslaggever uitnodigen, en daarbij ook alle abonnees die het artikel hebben gelezen, om onze tentoonstelling te bezoeken in het Glazenhuis in het Amstelpark te Amsterdam van 9 okt. t/m 24 okt. a.s.

Daar zult u zien wat een prachtige schilderijen, etsen en beeldhouwwerken door `de Zondagsschilders', een 65-jarige vereniging met 400 leden, worden geëxposeerd. Gratis toegang. Welkom.

    • Ver. de Zondagsschilders Amsterdam
    • Marian van Bakel