Selectie Theater

De Vertellingen Van 1001 Nacht

Door Fa. Rieks Swarte. Kinderlijk-beeldend theater, vol vormgrapjes, verkleedpartijen en komische misverstanden. Wreedheid is een gegeven in de beroemde verhalen, maar regisseur Rieks Swarte geeft de voorkeur aan onschuld. Een onderhoudende voorstelling is het resultaat. 12 t/m 14 okt Amsterdam, Bellevue.

Voetbal en Dans

Tijdens de Nederlandse Dansdagen, waarin een keus uit de betere voorstellingen van afgelopen seizoen te zien is, zullen ook voetballertjes zich ontpoppen tot ballerina's van de moderne dans. Choreograaf Thom Stuart zal de pupillen van VV Scharn uit Maastricht trainen voor een dansvoorstelling op 9 okt om 13u30, 14u30 en 15u30 uur op de Markt. De choreografische aftrap wordt verricht door MVV-er Wim Koevermans, de toegang is gratis. Verder voorstellingen van onder meer: Nederlands Dans Theater, Raz, Leine & Roebana e.a. 8, 9 en 10 okt Maastricht. Inl 043-3505555.