Selectie Radio

Hier en nu Den Haag. Een gesprek met het Kamerlid Ella Kalsbeek, het dagboek van Maria van der Hoeven (CDA), Europarlementariër Jan Kees Wiebinga en PvdA-fractievoorzitter Ad Melkert over o.a. de `arrogante stijl' van zijn partij. Radio 1, 20.02-22.00u.

Theater van het sentiment. O.a. aandacht voor 7 oktober 1969 en een gesprek met zanger George Baker over het nummer Little green bag dat een revival meemaakt. Radio 2, 20.02-23.00u.

De avonden. Na het uitzicht van hoogleraar godsdienstwetenschappen Ria Kloppenborg een gesprek met de Amerikaanse filmwetenschapper Bruce Gray en toneelregisseur Berend Boudewijn over de vraag of Nederlanders eigenlijk wel kunnen acteren. Radio 5, 22.02-24.00u.

Debat op 5. Discussie over o.a. nieuwbouwwijken en de vraag of er te veel voetbal op televisie is. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.