Al Capone's wil in 2001 naar de beurs

Pizza- en pastakoerier Al Capone's wil het jaar 2000 gebruiken om zijn omvang te verdubbelen. Dit jaar breidde de pizzaketen al het aantal vestigingen uit van 5 naar 26. Eind volgend jaar moeten er in de regio Amsterdam en het Gooi nog eens 20 bijkomen.

Directeur D. Galliart denkt dat het bedrijf begin 2001 klaar zal zijn voor de stap naar de Amsterdamse effectenbeurs. ,,Tegen die tijd moeten we ook winstgevend zijn'', verwacht de oprichter van Al Capone's. Het uiteindelijke doel van Galliart is om zijn bedrijf naar de babybeurs NMAX te brengen. Monenteel is Al Capone's daar nog niet klaar voor, aldus Galliart. ,,Wij willen niet, zoals andere NMAX'ers hebben gedaan, met rode cijfers naar de beurs.'' De koerier uit Almere is dit jaar de snelste groeier in Nederland en is nu na Domino's (38 filialen) de grootste pizza- en pastabezorger. (ANP)