Selectie Radio

Het Radiocafé. Discussie over de toekomst van het landbouwbeleid met onder anderen oud-minister Gerrit Braks en Eurowatcher Peter Brusse. Radio 1, 21.02-22.00u.

De Avonden. In het eerste uur literair variété en daarna een gesprek met Joris Moens, arts en schrijver van `rauwe' boeken. Onlangs verscheen van hem de roman Een Beest met twee Lichamen, over een moord in het Pieter Baan Centrum. Radio 5, 22.02-24.00u.

Vijfde Verdieping. Theatersportvereniging Op De Geest demonstreert in het cultuurcafé van de Katholieke Universiteit Nijmegen wat die sport of kunst (?) inhoudt. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.

Cultuur en Media. Gesprek met Ileen Montijn, auteur van Over de Tijd. Tevens schrijver/componist Elmer Schönberger over zijn toneelstuk Kwartetten en een reportage over de Nederlandse Dansdagen in Maastricht. Morgen, Radio 1, 15.02-16.00u.