Selectie Radio

De wandelende Tak. Special over Marokkaanse Berbermuziek n.a.v. Festmed, een festival van Mediterrane culturen. Met een live optreden van het orkest van Rais Laheen Benlamouden, die als de beste rebabspeler van Marokko bekendstaat. Radio 4, 18.30-19.30u.

Supplement. Frans Friederich recyclet honderd jaar geschiedenis aan de hand van een reeks cd's. Te horen is, hoe Friederich en hoestekstschrijver Cor Gout geluidsdragers recyclen, prepareren en vermengen met eigen supplementen. Radio 4, 20.02-0.02u.

Het Theater van het Sentiment. Een dag uit de jaren zestig, zeventig of tachtig herleeft in muziek met vanavond: 4 oktober 1975. Radio 2, 20.04-23.04u.

De Avonden. O.a. het uitzicht van cabaretier Bert Klunder en het tweede deel van een drieluik over normen en waarden. Radio 5, 22.02-24.00u.