Negentien spelers voor oefenduel tegen Brazilië

Bondscoach Frank Rijkaard heeft negentien voetballers geselecteerd voor het vriendschappelijke duel op 9 oktober tegen Brazilië in Amsterdam. De geblesseerde Edgar Davids en Michael Reiziger ontbreken. Davids herstelt van een oogoperatie, Reiziger liep woensdag in het Champions League-duel met Arsenal een enkelblessure op. De herstelde Clarence Seedorf en Kees van Wonderen zijn terug. Jean-Paul van Gastel is als negentiende man toegevoegd omdat getwijfeld wordt aan de fitheid van Seedorf. De selectie: Bergkamp (Arsenal), Frank en Ronald de Boer, Kluivert, Cocu, Zenden (Barcelona), Van Bronckhorst (Rangers), Van Gastel, Konterman, Van Wonderen, Van Vossen (Feyenoord), Van Hintum, Van Hooijdonk (Vitesse), Van Nistelrooy (PSV), Van der Sar (Juventus), Seedorf (Real), Stam (United), Westerveld (Liverpool) en Winter (Ajax). (ANP)