Selectie Radio

De Weekstaat. Het financieel-economisch magazine van Teleac. Met vanavond aandacht voor de veronderstelde overwaardering van Amerikaanse technologiefondsen en een analyse van de NMAX, de nieuwe markt van de Amsterdamse effectenbeurs. Verder een terugblik op de week van het hoofd beleggingsstrategie van Iris. Radio 5, 21.30-22.00

Rechtenkwesties. Op 1 oktober treedt Roel Fernhout aan als nieuwe nationale ombudsman. In dit programma een interview. Verder aandacht voor een experiment met stemherkenning als nieuwe opsporingsmethode, omdat criminelen tijdens het plegen van hun misdaden meestal niet zwijgen. Morgen, Radio 1, 13.33-15.00u.

Weldenkende Mensen. Onderzoek naar de biologische oorzaken van criminaliteit `mag' weer. Een discussie over de vraag hoe ver de controle over de samenleving mag gaan. Morgen, Radio 1, 15.02-16.00u.