Selectie Radio

De Recensenten. Annet Nieuwenhuijzen las de nieuwe roman Eilandgasten van Vonne van der Meer. En Van der Meer ging naar het toneelstuk De Verlossing van Hugo Claus, waarin Nieuwenhuijzen de hoofdrol speelt. Radio 1, 20.00-21.00u

Avondconcert. Rechtstreekse uitzending van het eerste concert van het festival Musica Sacra in Maastricht. Het Vocaal Ensemble Ex Tempore brengt werken van Charpentier en Scarlatti. Radio 4, 20.00-23.00u.

De Avonden. Bas Heijne en Dirk van Weelden debatteren o.l.v. Roel Bentz van den Berg over de roman Disgrace van J.M. Coetzee, de cd Anomie & Bonhomie van Scritti Politti en The corruptor, een film van James Foley. Toine Moerbeek spreekt met kunstverzamelaars Rosella en Edo Huber. Tegen middernacht sluit Heere Heeresma de week. Radio 5, 22.02-24.00u