Selectie Radio

De Weekstaat. Gesprek met Jan Willem Meulenkamp van de Financiële Diensten Amsterdam over de tegenvallende winst van Heineken en aandacht voor de nieuwe index voor de aandelenmarkt: de Amsterdam Exchanges All-Share-index AAX. Radio 5, 21.30-22.00u.

De Avonden. Met o.a. verhalen van Frans Stuger, A.L. Snijders en Don Duyns, en een beschouwing van Jan Pieter Guépin over `defenestratie' (uit het raam werpen) in de Tsjechische geschiedenis. Met muziek van Ad Vanderveen. Radio 5, 22.02-24.00u.

Weldenkende Mensen. Discussie onder leiding van Hubert Smeets over de oorlog in de Kaukasus. Aan het woord komen Tweede Kamerlid Frans Timmermans, universitair docent taal en geschiedenis van de Kaukasus Rieks Smeets, tolk en programmamaker Masja Novikova en uitgever in Moskou, Derk Sauer. Morgen, Radio 1, 15.05-16.00u.