Vedior zoekt samenwerking met W&V

Uitzendorganisatie Vedior gaat samenwerken met Werk & Vakmanschap, een wervings- en selectiebureau voor techisch personeel. De samenwerking moet in april 2000 een feit zijn. Eerder werkte Werk & Vakmanschap samen met Start. Die relatie werd in april beëindigd.

Werk & Vakmanschap werd in 1994 op initiatief van Akzo Nobel door tien Gelderse bedrijven opgericht. De instelling moest vooral lager en middelbaar opgeleid technisch personeel aan werk helpen. Inmiddels opereert Werk & Vakmanschap landelijk. Ze bedient zo'n 600 bedrijven en bezorgt ongeveer 1000 mensen werk.

Vedior is in snel tempo aan het uitbreiden. Vorige week woensdag kondigde de uitzendorganisatie aan het Britse uitzendconcern Select voor 3,8 miljard over te nemen. Ook kocht zij vorige week een Tsjechisch uitzendbureau. (ANP)