Selectie Radio

Holland Festival Oude Muziek 1999. Registratie van het festival Oude Muziek in Amsterdam. Le Goût France en Musique speelt werk van Lully, Charpentier, Rameau, Marais, F. Couperin, Hotteterre e.a. Concertzender, 19.00-0.00u.

Het Orgel. Tweede deel van het concert dat de Hongaarse organiste Zsuzsa Elekes gaf in de Grote Kerk te Doesburg. Radio 4, 19.30-20.02u.

Opium. Presentatoren in gesprek met hun favoriete gast, vandaag hoorspelacteur Donald de Marcas. Radio 1, 20.04-22.04u.

De Avonden. Na het uitzicht van Kamerlid Wouter Gortzak een optreden van Skip Gorman, die research doet naar vooroorlogse cowboyliedjes, die hij ook zelf zingt. Om elf uur een dierenverhaal van Toon Tellegen, gevolgd door een gesprek met schrijver/filmer Eric de Kuyper over zijn `kijkkasten'. Radio 5, 22.02-0.00u.