Het nieuwe seizoen

Vanavond barst, ingeluid door de Uitmarkt in Amsterdam, het culturele seizoen los.

Het Cultureel Supplement verheugt zich daarover en blikt vooruit.

Met interviews met acteur Harvey Keitel (CS5), dirigent Frans Brüggen (CS9), de Franse schrijver Michel Houellebecq (CS6) en de verfranste zanger Dick Annegarn (CS8). Met een beschouwing over het werk van de schilder Isaac Israels (CS3). Met portretten van de toneelstukken van Peer

Wittenbols (CS7) en van de televisierserie `Hertenkamp' (CS4). En met de verkiezing van Nederlands favoriete gedicht en de Dichter des Vaderlands (CS1en 2).

Uitmarkt, Museumplein, Amsterdam, tot en met zondag. Vanavond wordt het programma geopend om 20.15u., onder meer met voorproefjes van nieuwe musicals gepresenteerd door Willem Nijholt, en rechtstreeks uitgezonden op Nederland 1. Voor programma en tijden: www.uitmarkt.nl