Selectie Radio

De avonden. Na het uitzicht van dichteres en archeologe Esther Jansma een bloemlezing uit het Crossing Border festival van vorig jaar. Ook een optreden van de Amerikaanse liedjesmaker Vic Chesnutt en de groep Lambchop. Radio 5, 22.02-24.00u.

Is dit nog wel jazz. Het Paradox Trio met muziek van de Balkan, Turkije en zigeuners. Radio 4, 23.00-24.00u.

Knetterende letteren. In het eerste uur aandacht voor het literatuuronderwijs in het kader van `het studiehuis' op middelbare scholen. In het tweede uur aandacht voor het `combinatorisch woordenboek' en een gesprek met schrijfster Vonne van der Meer. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.

Radio uit. Jan Nuchelmans, hoofd van de afdeling Oude Muziek aan het Conservatoire de Paris, praat over het Holland Festival Oude Muziek in Utrecht dat vrijdag begint. Morgen, Radio 5, 17.02-18.00u.