Selectie Radio

De Weekstaat. Twee TH-studenten praten over hun bedrijf dat gebruiksvriendelijke intranetten voor grote organisaties ontwerpt. Radio 5, 21.30-22.00u.

De Avonden. Na het gesproken uitzicht van schrijver Appie Baantjer een bloemlezing uit de radio-optredens van Brigitte Kaandorp. Na elven een herhaling van de beschouwing die Adriaan Morriën hield over de dichteres Vasalis. En Piet Schreuders over `Duitse muziek'. Radio 5, 22.02-24.00u.

Vijfde Verdieping. Gesprek met Edward van de Vendel die een herdichting voor de jeugd van Vondels Gijsbrecht schreef. Verder een bezoek aan journalist en schrijver Igor Cornelissen die over een uitgebreid archief beschikt. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.

Radio Uit. Herhaling van het gesprek met kunstenaar Job Koelewijn die o.a. bodywarmers maakt waaruit gedichten klinken. Morgen Radio 5, 17.02-17.50u.