Selectie Radio

Opium. Gesprek met presentator en kleinkunstenaar Jos Brink. Radio 1, 20.02-22.00u.

Supplement. Programmamaker/componist Michael Fahres improviseert op de radio met het geluid van Nederland 3. Verder verbindt de Utrechtse verhalenverteller Anton Groothuis verleden en heden. Radio 4, 20.00-24.00u.

De Avonden. Na het uitzicht van generaal buiten dienst Gerard Berkhof in Den Haag gesprekken van de componisten Peter Schat en Maarten Altena en librettist Friso Haverkamp over teksten en muziek. Verder praat bergbeklimmer en schrijver Bart Vos over de discipline in de klimsport. En de soul van Eddie Holland. Radio 5, 22.02-24.00u.

De Dag van Michal Citroen. Programmamaakster Michal Citroen, Paul Schulten en hun kinderen volgen in Amerika het veespoor uit het boek The Lonesome Dove van de Amerikaan Larry McMurty. Morgen, Radio 5, 9.02-16.00u.