Selectie: Radio

Zomerspijkers. Jack Spijkerman voelt cabaretier Herman Finkers aan de tand over zijn persoonlijke muziekvoorkeur. Radio 2, 12.00-14.00u.

Tema. Over het verleden, heden en toekomst van de markten in Nederland. Onder anderen hoogleraar antropologie W. Wolters vertelt over het belang van markten in Indonesië en de Filippijnen. Radio 5, 14.02-15.00u.

Weekendcafé. Gesprek met de producent van de musical Piaf over het leven van de Franse zangeres Edith Piaf met Liesbeth List in de hoofdrol. Ook praat Maurice Wijnen over de voorstelling Diana waarin Vera Mann de rol van de prinses van Wales zal spelen. Radio 2, 16.02-18.00u.

Spektakel. In deze aflevering herhalingen van de radioverhalen over o.a. het meeluisteren met mobiel telefoneerders, de uitvinding van het stereogeluid en impressies van het leven uit het voormalige Joegoslavië. Radio 5, 17.02-18.00u.

Het rose rijk. Gesprek met de 68-jarige homoseksuele mode-ontwerper Edgar Vos die al ruim 35 jaar zijn couturewinkel in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat leidt. Radio 5, 18.02-18.45u.

Easy Listening. Componist, arrangeur en dirigent Ruud Bos draait uit zijn privé-archief veelal nooit op plaat of cd uitgebrachte radio- en televisie-optredens van Wim Sonneveld, Jeroen Krabbé, Ton van Duinhoven, Adèle Bloemendaal, Leen Jongewaard en Donald Jones. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.