Selectie: Radio

Tegengas. Oud-museumdirecteur Frans Haks verdedigt de stelling dat de godsdienst terug moet naar waar het hoort, namelijk de kerk. Radio 1, 19.02-20.00u.

De recensenten. Celliste Quirine Viersen en jazzpianist/dirigent Henk Meutgeert praten over elkaars werk. Viersen speelt dit weekeinde op het Grachtenfestival en Meutgeert is initiatiefnemer van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Radio 1, 20.02-21.00u.

Uit het Nieuws. Herh. van het gesprek begin dit jaar met Songfestival-winnares in '59 Teddy Scholten. Radio 1, 21.02-22.00u.

De avonden. Programmamaker Wim Kayzer vertelt uitgebreid over zijn radiowerk en Louis Lehmann belicht ragtime-componist Scott Joplin. Verder de hoorspelen De laatste reis van Rasha Peper en Mag ik gaan staan? van Thomas Verbogt. Heere Heeresma sluit af. Radio 5, 22.02-24.00u.