Selectie Radio

De Avonden. Opnamen van Crossing Border-festival '98 in Den Haag met o.a. het optreden van dichter Hans Verhagen en de Amerikaanse schrijver James Salter. Na elf uur een optreden van gitarist Chris Knox uit Nieuw Zeeland. Radio 5, 22.02-24.00u.

Is dit nog wel Jazz. Het David Murray Oktet speelt muziek van saxofonist John Coltrane. Radio 4, 23.00-24.00u.

Knetterende Letteren. Special rond de Amerikaanse schrijver Cormac McCarthy die met de literaire western Steden van de Vlakte, een trilogie over de Far West en ode op de Amerikaans-Mexicaanse grensstreek voltooide. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.

Radio uit. Gesprek met kostuumontwerper Arno Bremers, onlangs voor Toneelgroep Amsterdam en nu voor Midzomernachtsdromen door het RO Theater dat in oktober in première gaat. Morgen, Radio 5, 17.02-18.00u.