Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Politie, recht en criminaliteit

Illegale cd's onderschept

De opsporingsdienst van auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra heeft gisteren samen met de politie in Nijmegen en Wijchen ruim 65.000 illegale cd-roms gevonden. De schijfjes hebben een marktwaarde van zeker 1 miljoen gulden. Een 38-jarige Nijmegenaar is aangehouden. De illegale cd-roms werden verspreid onder het label Twilight. Via Twilight is alle bekende computersoftware tegen sterk gereduceerde prijzen te koop bij particulieren. (ANP)