Selectie: Radio

Tema. Over de veranderingen in het speciaal onderwijs. Leerlingen met leer- en opvoedingsproblemen worden tegenwoordig steeds vaker – met de nodige begeleiding – in het reguliere onderwijs geplaatst. Radio 5, 14.02- 15.00u.

Weekendcafé. Onder andere gesprekken over de programma's rond oude hits Toppop Nonstop (televisie) en Arbeidsvitaminen (radio) én de nationale soap-acteerwedstrijd waarvan de eerste aflevering vrijdag op de televisie is te zien. Radio 2, 16.02-18.00u.

Spektakel. Herhaling van het programma over bloeddorstige vampiers waarover de Ierse schrijver Bram Stoker zo'n honderd jaar geleden het boek Dracula schreef. Met medewerking van onder anderen kinderboekenschrijver Paul van Loon en het Centraal Laboratorium voor de Bloedtransfusiedienst. Radio 5, 17.02-18.00u.

Volgspot-live. Presentator Paul de Leeuw stelt op basis van het archief zijn muziekavond samen met o.a. nummers van Whitney Houston, Gordon, Jasperina de Jong, Jenny Arean, Ruth Jacott, Maarten van Roozendaal en Fréderique Spigt. Radio 2, 22.02-24.00u.

Easy listening. Duetten van Judy Garland met Tony Bennett, Barbra Streisand, Bobby Darin, Harold Arlen, Liza Minnelli, Gene Kelly en Peggy Lee. Verder opnamen uit het eerste uitgegeven concert van Ella Fitzgerald op 20 mei 1970 in Boedapest. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.