Selectie Radio

De Recensenten. Programmamaker en schrijver Roel Bentz van den Berg en acteur Porgy Franssen praten over elkaars werk. Radio 1, 20.02-21.00u.

Uit het Nieuws. Herhaling van het gesprek (3 juli 1998) met de oud-procureur-generaal mr. R.J.C. van Randwijck die in april 1995 nadat hij tijdens de IRT-affaire in opspraak was gekomen met een ruime afvloeiingsregeling het Openbaar Ministerie verliet. Radio 1, 21.02-22.00u.

De Avonden. Presentatrice Hanneke Groenteman vertelt aan de hand van vele fragmenten over haar radiowerk. Verder Louis Lehmann over de tango's van Carlos Gardel en de hoorspelen Een Man van lichte Zeden van Ischa Meijer en De Loodgieter van Theodor Holman. Tegen middernacht sluit Heere Heeresma de week. Radio 5, 22.00-24.00u.

Jazz op Vier. Opnamen van het Kenny Garrett Quartet tijdens het afgelopen North Sea Jazzfestival in Den Haag. Radio 4, 23.00-24.00u.

TROS Nieuwsshow extra. Gesprekken over de vruchtbaarheidsproblematiek met Dodi Raat (voorzitter IVF-werkgroep), Jolanda Mol (patiëntenvereniging) en Anja Hooglucht die acht jaar diverse behandelingen volgde om zwanger te worden. Morgen, Radio 1, 11.02-12.00u.