Selectie: Radio

Hier en nu zomertijd. Hoogleraar samenlevingsopbouw en GroenLinks-ideoloog Jan Willem Duyvendak praat en discussieert over de politiek, probleemwijken en de rol van de overheid daarin. Radio 1, 20.02-22.00u.

Telescoop. Slot van een serie over digitalisering bij de productie van radio- en tv-programma's. O.a. gesprekken met Henk Lamers (NOB) en Jan Mendrik (KPN Telecom). Radio 5, 21.00-22.00u.

De avonden. Het uitzicht van museummedewerker Wil van der Vlies in Amsterdam en een gesprek met Remco Raeben, samensteller van de tentoonstelling Nederlanders, Japanners en Indonesiërs. Verder een portret van zanger/gitarist Johnny Dowd uit New York. Radio 5, 22.02-24.00u.

Debat op 5. Discussie over het legaliseren van hennepteelt en over de vraag hoe milieubewust men op de camping en in het hotel is. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.