Radio

Tema. Over o.a. de strijd van ouderen tegen leeftijdsdiscriminatie en de expositie Saudara met portretten en levensverhalen van de eerste generatie Molukkers in Nederland. Radio 5, 14.02-15.00u.

Weekendcafé. Onder meer een gesprek met vakantieman Frits Bom over te veel entertainment in de journalistiek en componist en muzikant Nard Reijnders over zijn muziek bij de film Nachtvlinder van Herman van Veen. Radio 2, 16.02-18.00u.

Volgspot-live. Achtergrondzangeres Jody Pijper laat muziek horen van o.a. Clouseau, Stevie Wonder, Bruce Hornsby, Stephen Stills en de groep Growded House. Radio 2, 22.02-24.00u.

Easy listening. O.a. muziek uit de opera's, films en theaterwerken van Baz Luhrmann, bandleider Woody Herman op een zeldzame plaat als zanger, Herb Alpert met New-Yorkse jungle funk, Blossem Dearie in de Londense Ronnie Scott-club en violist Itzhak Perlman met beroemde filmthema's. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.