Selectie: Radio

Hier en nu zomertijd. Gesprek met de 30-jarige couturier Mart Visser over de mode, Versace, Gucci en de toekomst van de haute couture. Radio 1, 20.02-22.00u.

Telescoop. In deze tweede aflevering o.a. gesprekken over de onmisbaarheid van computers bij het maken van radio- en televisie-producties. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van de voorzitter van de Mondriaan Stichting Hein van Haaren in Rotterdam een gesprek met rapper en komiek Def Rhymes. In het tweede uur een keuze uit de opnamen die dit voorjaar gemaakt zijn op het Rebound Festival in Haarlem. Radio 2, 22.02-24.00u.

Debat op 5. Discussie over de vraag wanneer een kind hoogbegaafd is en hoe scholen en ouders daarmee om moeten gaan. Verder over het al of niet toestaan van aparte hospices voor stervende mensen. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.