Selectie: Radio

Theater van het sentiment. Onder andere een gesprek met Jos van der Valk, de ontdekker van presentator Willem Ruis die in 1986 plotseling overleed. Ook een gesprek met het deejay-duo MC Mike & Sven die destijds een hit scoorden met Holiday rap, gebaseerd op Madonna's Holiday en Cliff Richards Summer Holiday. Radio 2, 20.02-23.00u.

De avonden. Na het uitzicht van dichter Pieter Boskma een bloemlezing uit opnamen die gemaakt werden tijdens het Crossing Border-festival van het vorig jaar in Den Haag. In het tweede uur o.a. muziek van Club Diana uit Nijmegen en Handsome Family uit Amerika. Radio 5, 22.02-24.00u.

Radio uit. Gesprek met Fedja van Huêt die het afgelopen seizoen speelde in twee producties van theatergroep Hollandia, De Bitterzoet en Ongebluste Kalk. Dit najaar komt de film The Delivery uit waarin hij een hoofdrol speelt. Morgen, Radio 5, 17.02-18.00u.