Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

Voetbal mogelijk langer bij NOS

De eredivisieclubs in het betaalde voetbal hebben maandag de Eredivisie NV opdracht gegeven de optie over de televisierechten met de NOS te verlengen tot 1 januari 2000. De Eredivisie NV wil de komende zes maanden benutten om met de NOS en andere tv-stations oriënterende gesprekken te voeren over de televisierechten van de voetbalseizoenen 2001-2002 en 2002-2003. De optie met de NOS, om voor 35 miljoen gulden alle samenvattingen uit de twee seizoenen uit te zenden, loopt op 1 juli af. (ANP)