Selectie: Radio

De Avonden. Het uitzicht van historica Geertruus Temminck Tuinstra in Den Haag en een verhaal van Arnon Grunberg. Verder Nicolaas Matsier en K. Michel over de Pools-Engelse dichter, schrijver, filmer en uitgever Stefan Themerson (1910-1988). In het tweede uur de Mongoolse dichter/schrijver Galsan Tchinag over zijn ervaringen met het nomadenleven. Radio 5, 22.02-24.00u.

Is dit nog wel jazz? Vanavond het Sju Jazz Festival 1999 in Utrecht met o.a. Carlos Ward, Utrecht Deep Artment, Bobby Previte en het David Murray Octet. Radio 4, 23.00-24.00u.

Knetterende letteren. Gesprek over imaginaire reisverhalen en de populariteit daarvan met vertaler/schrijver Anton Haakman en schrijver Guido Snel. Verder o.a. Anton Korteweg, directeur van het Letterkundig Museum over letterkundige musea, schrijvershuizen en literaire reizen. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.